Ceaiul de catina este un remediu naturist de care organismul tau are mare nevoie, atat pentru refacerea nivelului de energie, cat si pentru tratarea sau prevenirea unor afectiuni. Cu numeroase beneficii pentru sanatate, catina, supranumita “ginsengul romanesc”, isi merita pe deplin titlul de cel mai bun antioxidant al organismului. Ce substante iti furnizeaza ceaiul de […]
Sirop de cătină
PrinteazaSirop de cătină. Se pun la fiert 500 g boabe de catina in 1 litru apa. Se fierb la foc mic timp de 15 minute, apoi siropul se strecoara la foc mic timp de 15 minute, apoi siropul se strecoara si se pune din nou la fiert cu 250 g zahar.
Se continua fierberea la foc potrivit pana cand se obtine un sirop de consistenta dorita.
Fructele ramase de la prepararea siropului le puteti fierbe cu zahar si apa pentru a obtine un compot.
Sirop de cătină
Savurati!
poate iti place si:
Ceaiul de catina, un remediu naturist exceptional
Catina – beneficii si proprietati medicinale
Catina – beneficii si proprietati medicinale. Catina (Hippophae rhamnoides) este o planta cu frunze subtiri si ascutite care produce fructe mici, de culoare portocalie sau galben stralucitor. Fructele de catina sunt cunoscute pentru proprietatile lor nutritive si medicinale si sunt folosite in numeroase culturi din intreaga lume. Acestea sunt adesea utilizate pentru a produce ulei […]
Rețetă de Catină cu Miere – Deliciu Natural și Sănătos
Rețetă de Catină cu Miere – Deliciu Natural și Sănătos din: fructe de catina, miere, apa, suc de lamaie. Ingrediente: 200g de fructe de cătină proaspete sau congelate 4 linguri de miere de albine naturală 1/2 ceașcă de apă Sucul de la o jumătate de lămâie Mod de preparare: Spălați fructele de cătină […]
Savurati!
Este un sirop extraordinar