Sfere dulci din orez cu lapte batut

Printeaza

Sfere dulci din orez cu lapte batut din: orez, zahar, lapte batut, unt.

Ingrediente:Sfere dulci din orez cu lapte batut

  • 500 g orez
  • 100 zahăr
  • 100 g lapte bătut
  • unt după nevoie

Mod de preparare:

Inmuiaţi orezul în apă cu trei zile înainte de preparare.

Uscaţi şi apoi râşniţi pentru a obţine o făină fină. Adăugaţi zahăr şi lapte bătut. Frământaţi bine.

Formaţi mingiuţe pe care le întîndeţi cu un roler, apoi le prăjiţi în ulei încins, sau în unt, una câte una, până se rumeneşc.

Se servesc calde sau reci.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.