Sfecla sote

Printeaza

 Sfecla sote

Ingrediente:Sfecla sote

  • 1,200 kg sfeclă nouă
  • sare
  • 120 g unt
  • puţin zahăr
  • 200 g smîntînă

 

Mod de preparare:

Sfecla întreagă se fierbe 1 1/4 oră, apoi se curăţă şi se taie julien gros.

Se sotează cu unt, sare şi puţin zahăr, apoi se pune in legumieră.

Separat se serveşte smintînă. Sfecla se mai serveşte ca garnitură la friptura de porc, rată si diferite vînaturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.