Sfecla marinata

Printeaza

Sfecla marinata din: sfecla, zahar, piper, otet.

Ingrediente:Sfecla marinata

  • 1 kg sfeclă roşie
  • zahăr
  • boabe piper
  • oţet

Mod de preparare:

Sfecla se spală, se fierbe în coajă până se fier­be pe jumătate. Apoi se răceşte, se curăţă de coa­jă, se taie în cubuleţe sau feliuţe, se pune în bor­cane.

Se prepară o marinată din: 1l apă, 50 g za­hăr, 10 boabe piper, care se fierbe 15 minute, iar după ce se ia de pe foc se adaugă 3 linguri de oţet. Se toarnă maririata fierbinte în borcane şi se sterilizează 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.