Sfaturi practice in bucatarie

Printeaza

Sfaturi practice in bucatarieSfaturi practice in bucatarie

STERILIZAREA BORCANELOR

Incinge cuptorul la 140°C. Spală borcanele în apă caldă cu săpun şi clăteşte-le bine. Aşază-le într-o tavă subţire de copt şi dă-le la cuptor pentru a se usca în întregime. Dacă foloseşti borcane cu sigiliu de cauciuc, fierbe sigiliile, întrucât căldura uscată le strică.

PRĂJIREA ALUNELOR

Cel mai bine este să cumperi alune crude şi să le prăjeşti singur, în loc să iei alune gata prăjite, care au foarte multă sare. Incinge cuptorul la 200°C, apoi coace alunele 10 minute.

Sfaturi practice in bucatarie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.