Sfaturi: Despre friptură

Printeaza

 

Friptura de vită o baţi bine, ca pentru şniţel, apoi o ungi cu ulei şi cu muştar (dacă-ţi place) şi o laşi la frigider jumătate de oră, să se frăgezească. îi pui apoi sare, piper şi alte condimente după gust şi o frigi pe gră­tar. Când e gata o ungi fierbinte cu un cubuleţ de unt. Garnitura potrivită sunt cartofii natur cu pătrunjel şi feliuţe de lămâie.

Friptura de pui o presari cu piper, condiment tip Vege­ta şi o ungi cu zeamă de lămâie ca să se rumenească mai frumos. Acest secret este valabil şi dacă o faci la cuptor.

Friptura de porc mai slabă o tai felii, o frigi pe grătarul încins câteva minute, cât să-şi lase sucul, apoi o presari cu condimente si o rumeneşti în continuare.

 

Sfaturi: Despre friptură

Sfaturi: Despre friptură

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.