Serbet simplu

Printeaza

O reteta de serbet simplu din: fructe, iaurt si zahar.

Ingrediente:

  • 450 g de fructe congelate (capsune, caise, mango sau orice iti place)
  • 1/2 ceasca de iaurt simplu (poti folosi si smantana semidegresata)
  • 1/2 ceasca de zahar

 

Mod de preparare:

Pune in robotul de bucatatie fructele, iaurtul si zaharul. Amesteca pana cand se formeaza o pasta cremoasa. Curata si peretii bolului. Daca fructele nu se mamaruntesc bine, adauga treptat putin apa, cate una sau doua lingurite, avand grija sa nu torni prea mult lichid in serbet.

Serveste imediat sau pune mixtura la congelator. In cazul in care vrei sa savurezi acest desert mai tarziu, lasa-l sa se inmoaie circa 10 minute la temperatura camerei.

Serbet simplu

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • serbet

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.