Serbet din coji de nuci

Printeaza

Serbet din coji de nuci din: zahar, coaja de nuca, miez de nuca, apa.

Ingrediente:Serbet din coji de nuci

  • 1 kg zahăr
  • coaja uscată de la 150 nuci
  • 150 g miez de nucă
  • 1,5 l apă

 

 

Mod de preparare:

Fierbi coaja de nucă uscată în apă, până rămân 3 pahare cu zeamă. Strecori zeama şi o pui la fiert cu zahărul dizolvat. Laşi pe foc mic să fiarbă până se leagă bine.

Amesteci bine cu o lingură de lemn, până îşi schimbă culoarea, apoi adaugi nuca pisată. Nu se pune lămâie sau vanilie.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.