Şerbet de zmeură

Printeaza

Şerbet de zmeură

Ingrediente:Şerbet de zmeură

  • 1 kg zahăr
  • 700 g zmeură
  • 1/4 l apă
  • 80 g glucoza

 

Mod de preparare:

Zmeura zdrobită se fierbe cu apa 15 minute, apoi se strecoară prin tifon şi se fierbe la foc iute cu zahărul.

Pe parcurs se pune şi glucoza şi cînd începe să se lege, se pune la apă rece. Cînd este încă călduţ, se freacă pînă ce este gata (mat).

Se înveleşte cu un şervet ud pînă se răceşte borcanul apoi se astupă cu celofan şi se leagă cu sfoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.