Sepie cu mazăre si ceapa rosie

Printeaza

O reteta delicioasa de sepie cu mazare si ceapa rosie din: sepie, rosii, ulei, mazare, marar, ceapa rosie, sare, piper si ceapa verde.

Ingrediente:Sepie cu mazăre si ceapa rosie

  • 250 g sepie curăţată si oparita
  • 3 roşii bine coapte
  • 50 ml ulei
  • 300 g mazăre boabe
  • 1 leg. mărar
  • 1 ceapă roşie
  • sare
  • piper
  • 1 leg. ceapă verde

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, apoi căliţi-o 1 minut în uleiul de măsline. Adăugaţi sepia tăiată în bucăţi potrivite şi după 3-4 minute puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tocate mărunt.

Adăugaţi mazărea, o ceşcuţă cu apă, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiar­bă la foc mic 30 de minute.

La final, puneţi usturoiul şi mărarul tocate mărunt şi mai lăsaţi să dea în 2-3 clocote.

Sepie cu mazăre si ceapa rosie

Sepie cu mazăre si ceapa rosie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.