Sendvis mediteraneean

Printeaza

Sendvis mediteraneean din: bagheta, vanata, branza feta, ardei capia, dovlecel, salata, rosii cherry, rozmarin si sare.

Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 1 vanata
  • 200 g branza feta
  • 4 ardei capia
  • 1 dovlecel
  • 1 salata
  • 300 g rosii cherry
  • rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală bine toate legumele, şterge-le cu un şervet sau lasă-l.e să se zvânte. Taie vânătă şi dovlecelulîn felii subţiri, pe lungime. Presară un praf de sare şi lasă-le să se scurgă bine.

După ce s-au scurs, pune-le câteva minute pe grătarul încins sau într-o tigaie teflonată, alături de ardeii capia şi roşiile cherry.

Separat, taie bagheta pe lungime şi prăjeşte-o uşor. Tai-o apoi în câte porţii vrei. Pe fiecare bucată de baghetă, pune o frunză de salată, două felii de vânătă, una de brânză feta, una de ardei şi dovlecel. Deasupra, aşază câte o roşioară şi rozmarin. Serveşte imediat.

Sendvis mediteraneean

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Asta e un sendvis bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.