Sendvis fructat

Printeaza

O reteta de sendvis fructat din: biscuiti, zmeura, smantana, zahar, lapte, galbenusuri, gelatina si zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 pachet de biscuiti simpli sau cu migdale
  • 500 g zmeura
  • 600 ml smantana dulce
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • 1 pliculet cu gelatina
  • 1 lingura cu zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Amestecă zmeura şi 100 g de zahăr la foc mic, până ce se topeşte. Strecoară şi adaugă zeama de lămâie şi lasă la răcit.

Intre timp, fierbe la bain-marie laptele cu 100 ml de smântână dulce. Adaugă gălbenuşurile frecate cu restul de zahăr. Amestecă până ce obţii o cremă fină.

Pune gelatina înmuiată în apă rece şi încorporează restul de smântână bătută şi pulpa de zmeură. Lasă la rece o oră.

Pregăteşte sendvişurile dulci înainte de servire, între doi biscuiţi, pune căte o lingură din crema de zmeură.

Sendvis fructat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.