Sendvis dulce

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de sendvis  dulce din: inghetata de piersici, margarina, zahar, oua, esenta de rom, faina, amidon, praf de copt si lapte.

Ingrediente:Sendvis dulce

  • 300 g îngheţată de piersici
  • 2-3 piersici din compot
  • 200 g margarină
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • esenţă de rom
  • 300 g făină
  • 50 g amidon
  • 1 plic cu praf de copt
  • 100 ml lapte

 

Mod de preparare:

Frec margarina topită cu zahărul. Adaug ouăle unul câte unul. Presar făina, amidonul şi praful de copt. Torn apoi laptele călduţ şi puţină esenţă de rom. Adaug piersicile scurse bine şi tăiate cubuleţe.

Torn compoziţia într-o formă de chec unsă cu margarină şi tapetată cu făină. Las la cuptor 40-45 de minute. După ce s-a răcit, tai checul în felii mai groase şi le unesc două câte două. In mijlocul lor, pun câte o felie de îngheţată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.