Sendvis cu carne tocata de vita

Printeaza

Sendvis cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, cascaval, suc de rosii, ceapa, paine toast, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sendvis_cu_carne_tocata_de_vita

  • 300 g carne tocată-vită
  • 200 g cașcaval
  • 50 ml suc de roșii
  • 1 ceapă
  • felii-toast
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa mărunt. Se încing 2 linguri de ulei într-o crăticioară și se prăjește ceapa 1 minut. Se adaugă carnea tocată, se amestecă bine și se toarnă sucul de roșii. Se fierbe până scade. Se adaugă sare și piper după gust.

Se prăjesc feliile de pâine. Se pune carne tocată fierbinte pe 2 dintre felii. Imediat se pun felii de cașcaval și se acoperă cu celelalte felii de pâine prăjită. Se taie în jumătăți și se servesc fierbinți.

Sendvis cu carne tocata de vita

Sendvis_cu_carne_tocata_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.