Scrumbii umplute

Printeaza

Scrumbii umplute din: scrumbii, patrunjel, marar, carnaciori, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Scrumbii umplute

  • 3 scrumbii mari
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură mărar
  • 3 cârnăciori cruzi
  • 30 ml ulei
  • 30 ml oţet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sărezi şi piperezi scrumbiile, le freci cu oţet aromatizat şi le laşi 7-10 minute.

Tai verdeţurile mărunt, îndepărtezi pieliţa de pe cârnăciori, amesteci carnea din ei cu verdeţurile şi umpli scrumbiile cu amestecul obţinut, apoi le fixezi cu scobitori.

Ungi cu ulei fiecare scrumbie şi le frigi la grătar, timp de 10-12 minute pe fiecare parte.

Serveşti scrumbiile cu garnitură sau numai cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.