Scrumbii sarate cu sos de mustar

Printeaza

Scrumbii sarate cu sos de mustar

Ingrediente:Scrumbii sarate cu sos de mustar

  • 2 scrumbii mijlocii
  • 1 linguriţă muştar
  • 50 g ulei
  • oţet după gust
  • câteva măsline sau frunze de salată verde

 

Mod de preparare:

Se ţine scrumbia 24 ore în apă, ca să se desăreze. Se curăţa şi se scoate şira spinării. Se taie bucăţi şi se aşază pe o farfurie.

Se freacă lapţii într-un castron cu o lingură de lemn adăugând muştarul. Uleiul se pune puţin câte puţin, ca la maioneză. Se subţiază cu oţet. S

e toarnă sosul peste peşte, punând împrejur măsline desărate, salată de cartofi, salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    Like

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.