Scrumbii la tigaie cu lamaie

Printeaza

 Scrumbii la tigaie

Ingrediente:Scrumbii la tigaie cu lamaie

  • 1,500 kg scrumbii
  • 1 lingură ulei
  • 1/2 lămâie
  • frunze de pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă scrumbiile, se taie în două în lung şi se sărează. Se încinge bine tigaia pe foc, fără unt şi fără ulei, deoarece scrumbiile fiind grase, lasă singure grăsime.

Se usucă bine într-o cârpă curată, se ung cu puţin ulei, se pun apoi în tigaia încinsă şi se prăjesc pe amîndouă părţile. Se aşază pe o farfurie lungă, cu garnitură de felii de lămâie şi frunze de pătrunjel. Se servesc cu lămâie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Tata e inebunit dupa scrumbii. Si eu la fel 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.