Scrumbii la cuptor

Printeaza

Scrumbii la cuptor

Ingrediente:Scrumbii la cuptor

  • 6 scrumbii
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei
  • 1leg. pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă scrumbiile, se spală şi se zvântă cu un şervet. Se pre­sară cu condimente şi se lasă 30 de minute la rece.

Se stropesc apoi cu zeamă de lămâie în in­terior şi se învelesc, separat, în hârtie pergament unsă bine cu ulei. Se aşază una lângă alta în­tr-o tavă care se pune în cupto­rul încins, pentru 50 de minute.

Când sunt gata, se desface uşor hârtia în care au fost împache­tate şi se servesc pe un. platou cald, stropite cu un sos preparat din zeamă de lămâie, ulei, piper şi pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.