Scrumbii cu sos englezesc

Printeaza

Scrumbii cu sos englezesc

Scrumbii cu sos englezesc

Ingrediente:

  • 4 scrumbii
  • două pahare supă de zarzavat
  • o lămâie
  • o linguriţă de amidon
  • piper boabe
  • sare
  • o foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Se curăţă scrumbiile, se înlătură capul, se golesc de intestine şi se spală bine cu apă rece. Se aşază într-o cratiţă cu o cană (de supă de zarzavat, sare şi boabe de piper, şi se lasă să fiarbă la foc mic.

După 20 de minute se scot pe un platou şi se acopeiră cu sosul preparat astfel: se desface amidonul cu o cană de supă de zarzavat, se clocoteşte circa 5 minute pe foc mic, cu sare, o foaie de dafin şi puţină coajă de lămâie.

In sosul astfel preparat se stoarce o lămâie şi se serveşte imediat, turnat dea­supra s scrumbiilor.

Scrumbii cu sos englezesc

Scrumbii cu sos englezesc1.jpg     Scrumbii cu sos englezesc2.jpg   Scrumbii cu sos englezesc.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.