Scrumbie tocată

Printeaza

Scrumbie tocată din: scrumbie, ceapa, franzela, oua, ulei, unt, mere, frunze de patrunjel.

Ingrediente:Scrumbie_tocata

  • 1 scrumbie sarata, de circa 350 g
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii franzela alba (150 g)
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • 2-3 mere
  • frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Speli scrumbia, o cureţi de piele şi de oase şi o laşi timp de 2-3 ore în lapte sau apă să se desăreze. Tai ceapa mărunt şi o căleşti într-o lingură de ulei. înmoi franzela şi cureţi merele de coajă şi de sâmburi. Scrumbia, ceapa, franzela şi merele le dai prin maşina de tocat şi le freci cu untul.

Aşezi pasta pe un platou (dacă ai unul sub formă de peşte, va arăta şi mai bine) şi îi dai forma unui peşte. Presari deasupra ouă fierte tari, date prin râzătoare sau tocate mărunt. Ornezi cu frunze de pătrunjel tocate mărunt.

Scrumbie tocată

Scrumbie_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.