Scrumbie cu sos

Printeaza

Scrumbie cu sos din: scrumbie, sare, piper, bulion.

Ingrediente:Scrumbie_cu_sos

  • cate o scrumbie de persoana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura bulion

 

Mod de preparare:

Cureţi scrumbia şi o crestezi pe diagonală pe ambele părţi. O prăjeşti în tigaie sau la disc. O scoţi din vasul în care s-a prăjit şi grăsimea rămasă o scurgi, o strecori şi o pui din nou într-o tigaie pe foc cu bulionul desfăcut cu apă şi piper.

Laşi să fiarbă până scade şi apoi torni peste scrumbie. Aduci la masă cu mămăligă.

Scrumbie cu sos

Scrumbie_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.