Scrumbie cu sos si patrunjel

Printeaza

Scrumbie cu sos si patrunjel din: scrumbie, ulei de masline, lamai, patrunjel verde, sare, piper alb.

Ingrediente:Scrumbie_cu_sos_si_patrunjel

  • 600 g scrumbie curatata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lamai
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Curăţaţi scrumbia, spălaţi-o şi apoi ştergeţi-o cu şerveţele. Condimentaţi-o cu sare şi piper, după ce aţi eliminat ca­pul, coada şi aripioarele şi aţi scos şira spinării. Prăjiţi fileurile obţinute în puţin ulei, pe ambele părţi. Puneţi peştele prăjit pe un platou mai mare.

Preparaţi un sos rece, amestecând uleiul rămas cu zeamă de lămâie, pătrunjel verde tocat mărunt, sare şi piper, după gust. Turnaţi sosul peste fileurile prăjite.

Scrumbie cu sos si patrunjel

Scrumbie_cu_sos_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.