Scrob cu şuncă

Printeaza

Scrob cu şuncă

Ingrediente:Scrob cu şuncă

  • 2 ouă
  • 50 g şuncă slabă (parizer)
  • 2 linguri lapte
  • 1 1/2 linguriţă untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle spumă, se amestecă cu laptele şi sarea. Şunca tăiată bucăţele potrivit de mari se prăjeşte puţin în untură.

În tigaie, peste şuncă, se toarnă ouăle bătute şi se amestecă uşor cu furculiţa, pînă cînd sînt gata.

Se servesc imediat. Şunca se poate înlocui cu parizer.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.