Scordolea de raci

Printeaza

 Scordolea de raci

Ingrediente:Scordolea de raci

  • 200 g nuci curăţate
  • 200 g miez de franzelă
  • 2 căpătuit usturoi
  • 200 g ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă nucile, se pisează bine într-o piuă, se freacă cu miez de pîine albă muiat bine în apă sau in lapte şi bine stors, şi cu usturoi pisat.

In această compoziţie se toarnă puţin cîte puţin ulei (ameslecînd mereu) şi puţină zeamă in care au fiert racii.

Se toarnă sosul intr-un platou, iar deasupra se aran­jează cozile curăţate ale racilor fierţi. Cu picioarele racilor so decorează platoul pe margine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.