Scordolea de peste cu mujdei

Printeaza

Scordolea de peste cu mujdei din: peste, cartofi, mujdei, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Scordolea de peste cu mujdei

  • 4 peşti săraţi sau afumaţi
  • 1 kg cartofi
  • mujdei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se desărează, se taie bucăţi, se fierbe, apoi se dezosează. Cartofii se curăţă, se fierb, se pasează şi se amestecă cu mujdeiul de usturoi, se potriveşte de sare şi piper.

Pe un platou se aşază un strat de piure, un strat de peşte, având grijă ca ultimul strat să fie de piure. Se poate servi ornat cu un sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.