Scordalea

Printeaza

Scordalea din: peste, cartofi, unt, lamaie, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:Scordalea

  • 1 peşte de mare sărat
  • 1 1/2 kg cartofi
  • 100 g unt
  • lămâie
  • usturoi
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli bine peştele de sare şi îl pui la fiert într-un vas mare timp de 20 de minute de când incepe să fiarbă apa. Scoţi peştele pe o tavă mare.

In apa rămasă, adaugi cartofii tăiaţi cuburi şi, după ce au fiert, îi scoţi şi îi pasezi, adăugând untul şi pasta de usturoi.

Piureul rezultat îl ornezi cu lămâie şi cu verdeaţă.

Scordalea

Scordalea

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.