Scones cu frisca si dulceata
PrinteazaScones cu frisca si dulceata din: oua, faina, unt, lapte, zahar, sare, praf de copt, frisca, dulceata.
- 2 oua
- 300g faina
- 100g unt
- 100ml lapte
- 50g zahar
- sare
- praf de copt
- frisca
- dulceața
Mod de preparare:
Amestecam faina cu un plic praf de copt. Facem o adancitura si adaugam untul moale, oul, laptele cald si zaharul. Amestecam bine si pastram 15 minute la rece. Intindem o foaie de 1cm grosime si taiem rondele. Ungem o tava cu unt, punem rondelele si coacem 15 minute la foc moderat.
Dupa ce s-au racit le taiem in doua, sau doar le despicam pe jumatate. Le servim umplute cu frisca si dulceata. Sunt foarte gustoase si cu smantana si dulceata.
Scones cu frisca si dulceata
Pofta buna!