Scones cu frisca si dulceata

Printeaza

Scones cu frisca si dulceata din: oua, faina, unt, lapte, zahar, sare, praf de copt, frisca, dulceata.

Ingrediente:Scones_cu_frisca_si_dulceata

  • 2 oua
  • 300g faina
  • 100g unt
  • 100ml lapte
  • 50g zahar
  • sare
  • praf de copt
  • frisca
  • dulceața

 

Mod de preparare:

Amestecam faina cu un plic praf de copt. Facem o adancitura si adaugam untul moale, oul, laptele cald si zaharul. Amestecam bine si pastram 15 minute la rece. Intindem o foaie de 1cm grosime si taiem rondele. Ungem o tava cu unt, punem rondelele si coacem 15 minute la foc moderat.

Dupa ce s-au racit le taiem in doua, sau doar le despicam pe jumatate. Le servim umplute cu frisca si dulceata. Sunt foarte gustoase si cu smantana si dulceata.

Scones cu frisca si dulceata

Scones_cu_frisca_si_dulceata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.