Scoici umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de scoici umplute cu: cimbru, paine, ceapa salota, unt, ulei de masline, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Scoici umplute

  • 20 scoici proaspete
  • 5 fire de cimbru
  • 10 felii de pâine uscată în cuptor
  • 1 ceapă şalotă
  • 100 g unt
  • 50 ml ulei de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Scoicile se spală şi se călesc în ulei de măsline până când se deschid şi se  pot rupe în două cochiliile. Miezul lor se dă prin maşina de tocat, împreună cu ceapa şi cu feliile de pâine.

Se amestecă cu untul moale, cu cimbrul tocat mărunt şi cu sucul de lămâie. Se asezonează cu sare şi piper, apoi se umplu cochiliile. Se dau 5-6 minute la cuptor, la foc mediu.

Scoici umplute

Scoici umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.