Scoici de mare (midii) prajite

Printeaza

Midii prajite din: scoici, aluat, ulei, scordolea.

Ingrediente:Midii_prajite

  • 40 scoici
  • aluat de prăjit
  • 200 g ulei
  • 10 linguri de scordolea (sau o lămîie)

Mod de preparare:

Scoicile, ca şi racii, trebuie să fie vii.

Le spălăm bine şi scoatem cu băgare de seamă carnea din ele. Preparăm, o compoziţie subţire de făină, ulei şi sare prin care trecem scoicile înainte de a le prăji în ulei la foc iute.

Servim cu sos scordolea sau cu lămîie.

Scoici de mare (midii) prajite

Midii_prajite

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.