Scoarta de copac

Printeaza

Scoarta de copac din: margarina, ou, galbenus, lapte, nuca, zahar, faina.

Ingrediente:Scoarta_de_copac

  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 ceasca de lapte
  • 200 g nuca maruntita
  • 1-2 linguri de zahar
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare:

Freaca margarina cu putina sare, oul batut, adauga laptele si faina cat cuprinde, pentru a obtine un aluat suficient de tare, bun pentru intins foi.

Lasa cateva minute sa se odihneasca si intinde foi subtiri ca pentru placinta.

Unge-le cu galbenus, presara zahar si nuca maruntita si preseaza cu palmele cat sa se lipeasca atat zaharul, cat si nuca.

Taie romburi lungi de 10-12 cm si pune-le pe formele de copt date cu faina. Coace la foc moderat.

Scoarta de copac

Scoarta_de_copac

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

retete

Furnici in copac cu vita

O reteta de frunici in copac cu vita din: carne de vita tocata, taitei de orez, ghimbir, ceapa, morcovi, ardei gras, sos de soia, praf de chili si ulei de arahide. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 300 g taitei de orez 1/2 lingurita ghimbir ras 1 ceapa 2 morcovi 1/2 ardei gras rosu […]

 

Scoarta de copac cu nuca

Scoarta de copac cu nuca

  Ingrediente: 500 g făină o linguriţă de bicarbonat de sodiu 1.250 ml apă 200 ml ulei de floarea-soarelui 275 g zahăr tos sare o linguriţă de pudră de scorţişoară o portocală o lămîie un baton de scorţişoară 200 g miezuri de nucă frişcă   Mod de preparare: Bicarbonatul se amestecă bine cu 250 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.