Scaricica de porc cu legume

Printeaza

Scaricica de porc cu legume

Scaricica de porc cu legume

Ingrediente:

  • 600 g de scaricica de porc
  • 3-4 ardei
  • 6 cartofi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se taie scăricică de porc în bucăţi potrivit de groase şi se pră­jesc în sucul propriu. Grăsimea pe care o lasă este suficientă pentru acest preparat. Se taie ceapa în jumătăţi şi se pune peste carne, ardeii se taie felii mari şi de asemenea se pun peste carne.

Se curăţă cartofii, se taie în sferturi şi se pun peste celelalte ingrediente. Se lasă să fiarbă mai mult în sucul propriu şi doar dacă este nevoie se mai pune apă din când în când. Se condi­mentează cu sare şi piper, după gust.

După ce s-au înmuiat toate legumele şi carnea este aproape gata, se bagă în cuptor şi se lasă aproximativ 30 de minute. Acest fel de mâncare se pregăteşte în sucul pe care îl lasă toate ingre­dientele şi este foarte gustoasă şi sănătoasă. Se serveşte caldă, ornată cu cimbru.

Scaricica de porc cu legume

Scaricica de porc cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.