Satay de somon

Printeaza

Satay de somon din: maioneza, zeama de limeta, ghimbir, crema de branza, smantana, marar, sare, piper, boia, somon, creveti.

Ingrediente:Satay de somon

  • 50 g maioneză fină
  • 1 linguriţă de zeamă de limetă
  • 1 linguriţă de ghimbir ras
  • 75 g cremă grasă de brânză
  • 3 linguri de smântână pentru gătit
  • 4 fire de mărar
  • sare
  • piper
  • boia
  • 8 felii de somon afumat sau somon foarte proaspăt
  • 8 creveţi fierţi

 

Mod de preparare:

Pentru umplutură se amestecă maioneza cu zeama de limetă, ghimbirul, crema de brânză şi smântâna pentru gătit.

Mărarul se spală şi se scutură de apă. Jumătate din el se toacă mărunt şi se amestecă cu maioneza, apoi se asezonează totul cu condimentele.

Feliile de somon se aşează una lângă cealaltă. Amestecul cu crema de brânză se împarte pe ele, apoi se rulează. Rulourile formate astfel din somon se taie felii şi se infig in câte o frigăruie mică impreună cu un crevete.

La final, se ornează cu restul mărarului.

Satay de somon

Satay_de_somon

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.