Sase retete pentru Revelion

Printeaza

Sase retete pentru Revelion: De la aperitive rafinate si gustari delicioase pana la feluri principale savuroase si deserturi, aceste retete sunt concepute pentru a satisface toate preferintele si pentru a incanta papilele gustative ale tuturor invitatilor.

Fie ca alegeti sa pregatiti o friptura suculenta, o salata proaspata sau un cocktail elegant, retetele pentru Revelion aduc un strop de lux in seara de sarbatoare.

Sase retete pentru Revelion:

Reteta zilei: Suc din fructe de mango

Suc_din_fructe_de_mango_5Facebook Suc din fructe de mango din: mango, apa, zahar, praf de chilli, sare, ulei de masline, seminte de mustar si frunze de curry. Ingrediente: 4-5 bucati mango salbatic 3 cesti de apa 200 g zahar 1/4 lingurita praf de chili roșu sare 1/2 lingurita de ulei de de masline 1/2 lingurita seminte de mustar…Read more »

Sos de merisoare

Sos_de_merisoareFacebook Sos de merisoare din: portocala, ghimbir, zahar, merisoare si vin de porto. Merge de minune alaturi de carnea de curcan. Ingrediente: 1 portocala mare 1 bucata mica de ghimbir, taiat bastonase subtiri 100 g de zahar 500 g merisoare proaspete sau decongelate 1 lingurita de vin de Porto (optional)   Mod de preparare: Foloseşte…Read more »

Rulouri de pui cu prune

Rulouri_de_pui_cu_pruneFacebook Rulouri de pui cu prune din: piept de pui, cascaval, prune, vin rosu, bulion, zeama de lamaie, scortisoara, faina, ulei, sare si piper. Ingrediente: 8 felii piept de pui 8 felii cascaval 12 prune 125 ml vin rosu 50 ml bulion 1 lingurita zeama de lamaie 1 lingurita scortisoara 1 lingura faina ulei sare…Read more »

Lasagna cu pui, ciuperci si telemea

Lasagna_cu_pui_ciuperci_si_telemeaFacebook Lasaqna cu pui, ciuperci si telemea din: piept de pui, ulei de masline, cuisoare, cimbru, supa de pui, ciuperci, ceapa, foi de lasagna, smantana, branza de vaca, sare, piper si unt. Ingrediente: 3 bucati piept de pui 3 linguri ulei de masline 2 cuisoare pudra 4 crengute de cimbru 1 litru de supa de…Read more »

Supa cu galuste de peste

Photographer F. Provaznik above, is the owner of the copyright of this pictureFacebook Supa cu galuste de peste din: file de peste, galbenus, usturoi, maghiran, vin, sare, pesmet, unt, faina, supa de peste, radacinoase, sare si patrunjel. Ingrediente: 200 g filé de pește 
(de exemplu crap) 1 gălbenuș 1 cățel de usturoi pisat maghiran 1 linguriță vin alb sare 50 g pesmet 45 g unt 1 lingură…Read more »

Cocktail de mere cu vinarita

Cocktail_de_mere_cu_vinaritaFacebook Cocktail de mere cu vinarita din: mere, suc de portocale, sirop de vinarita, zahar vanilat, zeama de lamaie, scortisoara, miere, zahar, apa minerala, capsuni, cirese si piersica. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 2 mere 1 ceasca de suc de portocale 1/2 ceasca de sirop de vinarita  1 plic zahar vanilat zeama unei lamai…Read more »

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.