Sărmăluţe din carne de peşte

Printeaza

Sărmăluţe din carne de peşte din: peste, orez, sare, piper, foi de vita, bors.

Ingrediente:Sărmăluţe din carne de peşte

  • 1 kg carne de peşte
  • 20 g orez
  • sare
  • piper
  • foi de viţă
  • borş

 

 

Mod de preparare:

Peştele crud, fără oase, se dă prin maşina de tocat, se adaugă orezul, care a fost dat intr-un clocot, în prealabil, ca să se înmoaie puţin. Compoziţia se sărează, se piperează. In rest, se procedează ca pentru sarmalele obişnuite.

Foile de viţă vor fi bine opărite înainte de folosire, astfel ca să fie aproape fierte, având în vedere că peştelui nu îi trebuie un timp de fierbere îndelungat. Se acoperă cu borş şi apă şi se pun la fiert.

La final, se toarnă deasupra un sos alb (făină şi lapte). Se servesc cu smântână sau iaurt.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.