Sarmalute de miel in foi de vita

Printeaza

Sarmalute de miel in foi de vita

Ingrediente:Sarmalute de miel in foi de vita

  • 750 g carne
  • 250 g foi de vită
  • 1 felie paine
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 1 lingură untură
  • sare
  • piper
  • mărar tocat
  • 3 ceşti borş
  • 1 ceaşcă sman­tană sau iaurt

Mod de preparare:

Facem o tocătură din carne, ceapă, mă­rar, paine muiată, adăugăm sare, piper şi orez. Opărim frunza de viţă şi facem sarmale pe care le fierbem în borş. Adău­găm grăsime. Cand sunt gata, servim cu iaurt sau cu smantană.

Putem întrebuinţa frunze de spanac sau de ştevie. Acestea se opăresc cu apă fierbinte, dar nu clocotită, altfel se rup.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.