Sărmăluţe de curcan în foi de viţă

Printeaza

Sărmăluţe de curcan în foi de viţă din: pulpa de curcan, orez, ceapa verde, usturoi, piper rosu, ulei de masline, ou, suc de rosii, cumin, foi de vita.

 

Ingrediente:Sarmalute_in_foi_de_vita_cu_menta

  • pulpă de curcan
  • orez
  • ceapă verde
  • usturoi
  • piper roşu
  • ulei de măsline
  • 1 ou
  • suc de roşii
  • cumin
  • foi de vita

Mod de preparare:

Pulpa de curcan se fierbre în apă cu legumele obişnuite pentru supă (morcov, ceapă, ţelină, albitură, nu tocate).

Când s-a răcit, se curăţă de pe oase şi se trece prin maşina de tocat împreuină cu partea albă de la ceapa verde, mărar, miezul de la o feliuţă de pâine.

Adăugaţi în compoziţie ustoroi pisat, piper roşu, ulei de măsline, un gălbenuş şi un albuş bătut spumă.

Se impaturesc si se fierb în zeama în care a fiert curcanul, la care se adaugă suc de roşii, după gust.

Sărmăluţe de curcan în foi de viţă

Sarmalute_in_foi_de_vita_cu_menta

Pofta buna!


Sarmalute aromate de curcan

Sărmăluţe cu carne de curcan

O reteta delicioasa de sarmale cu:carne de curcan, varza murata, ceapa verde, orez, patrunjel, concentrat de legume, rosii, ulei, piper, cimbru, smantana. Ingrediente: 1 kg piept de curcan 2 verze mijlocii  murate 1 legătură ceapă verde 1 cub concentrat de legume 1 cană orez 1 legătură pătrunjel 3-4 roşii 50 ml ulei pi­per o mână […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.