Sărmaluţe cu nucă in frunze de fasole

Printeaza

Sărmaluţe cu nucă in frunze de fasole

Ingrediente:Sărmaluţe cu nucă in frunze de fasole

  • 1 cană nucă măcinată
  • 20-30 frunze de fasole
  • 1 cană orez
  • 1 ceapă
  • 4 morcovi
  • 1 ou
  • 2 linguri pastă de tomate
  • condimente
  • ulei

 

Mod de preparare:

Alegi din grădină frunzele de fasole, din cele mai mari şi mai sănătoase. Le opăreşti în apă cu sare şi puţin oţet. Le scoţi şi le pui la scurs. Orezul îl fierbi separat. Ceapa o tai solzişori şi o căleşti împreună cu morcovul dat pe râzătoare, apoi stingi cu pasta de tomate diluată cu puţină apă.

Laşi să se răcească puţin şi torni deasupra orezul. Când s-a răcit suficient ca să nu frigă la mână, adaugi nuca măci­nată, oul, condimentele şi le amesteci.

Faci sărmăluţe pe care le î fierbi în apă cu foi de dafin şi o lingură de pastă de tomate. Poţi să le aşezi într-o tavă, le acoperi cu apă, tai deasupra câteva felii de roşii proaspete şi le dai la cuptor.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tag/sarmalute-in-frunze-de-fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.