Sarmale in foi de varza fierte in untura

Printeaza

Sarmale in foi de varză fierte in untură

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Sarmale in foi de varza fierte in untura

  • 2 kg carne de porc
  • 4 cepe mari
  • 3 ouă
  • 200 g orez
  • 1 pahar ulei
  • bulion
  • 500 g untură topită
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • Vegeta sau alt condiment universal
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt o căleşti în ulei până devine sticloasă, apoi adaugi orezul bine spălat, 1/2 cană de apă şi laşi să fiarbă acoperit 10 minute. In acest tmp pregăteşti foile pentru sarmale.

După ce s-a răcorit orezul călit cu ceapa, adaugi carnea tocată, ouăle, cimbrul, sarea, Vegeta, piperul după gust şi mărarul tocat mărunt.

Infăşori sarmalele şi pui într-o cratiţă o crenguţă de cimbru, un rând de varză tocată mărunt, sarmalele şi bulionul, pui apă cât să le acopere şi le fierbi la foc mic. După aproximativ 40 de minute adaugi untura topită şi apă dacă mai e nevoie şi le dai la cuptor pentru 25 de minute.

Sarmale in foi de varză fierte in untură

Sarmale in foi de varza fierte in untura

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Cele mai bune sarmale sunt astea fierte in untura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.