Sarmale in foi de stevie cu urda

Printeaza

Sarmale in foi de stevie cu urda din: urda, sare, piper, patrunjel, marar, oua, gris, stevie, bors, ceapa verde.

Ingrediente:Sarmale in foi de stevie cu urda

  • 500 g urdă
  • sare
  • piper
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 2 ouă
  • 2 linguri griş
  • foi de ştevie
  • 500 ml borş
  • ceapă verde

 

Mod de preparare:

Se amestecă urda cu verdeaţa tocată, sare, piper, griş şi ouă. Se spală bine frunzele de ştevie tinere şi se opăresc. Apoi se fac sărmăluţe cu compoziţia de mai sus, care se pun în cratiţă acoperindu-le cu apă.

Se adaugă o lingură de unt şi se fierb în cuptor, la foc încet. Se sservesc cu smântână. După preferinţă, când fierb se poate punne zeamă de lămâie sau puţin borş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.