Sarmale in cuib

Printeaza

 Sarmale in cuib

Ingrediente:Sarmale in cuib

  • varză acră
  • 1 kg carne tocată (amestec vită şi porc)
  • 500 g costiţă afumată
  • 1 ceaşcă orez
  • 3 cepe
  • 1 lingură bulion
  • 1 lingură untură
  • cimbru
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt o căleşti în untură şi o amesteci cu carnea, orezul, bulionul şi condimentele. Faci sărmăluţe mici, pe care le aşezi în felul următor: într-o foaie mare de varză pui câte 3 săr­măluţe şi între ele 2 felii de costiţă afumată.

Impătureşti foaia de varză şi sarmaua rezultată o aşezi cu grijă în oală. La fel procedezi cu întreaga compoziţie pentru sarmale până ter­mini.

Dacă în oală rămân locuri libere, le umpli cu sărmăluţe sau varză tocată mărunt. Le fierbi la foc mic, cu oala acoperită. Sunt delicioase şi au un aspect plăcut în farfurie.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sarmale in cuib

1 comentariu

  1. Chiar arata bine sarmalele in cuib

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.