Sarmale din pulpe de pui in foi de viţă

Printeaza

Sarmale din pulpe de pui in foi de viţă 

Ingrediente:Sarmale din pulpe de pui in foi de viţă

  • 5-6 pulpe de pui
  • 5-6 cepe
  • 1 cană de orez
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3-4 roşii
  • 2 ouă
  • sare
  • foi de viţă-de-vie proaspete
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dezosezi pulpele fără să înlături grăsimea şi dai carnea prin maşina de tocat. Pui apoi în com­poziţie ceapa tăiată mărunt, orezul, piper şi sare după gust, cimbrul, mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt şi ouăle.

Ţii apoi roşiile în apă fierbinte 2-3 minute, le decojeşti, ie tai mărunt şi le pui într-o cratiţă cu puţin ulei cu sare şi 1 linguriţă de sare. Laşi roşiile pe foc mic 10 minute, cât să formeze un sos.

Il adaugi în compoziţia de came şi amesteci. Speli frunzele de viţă, le opăreşti pentru 10 minute în apă cu sare şi înfăşori sar­malele. Le aşezi într-o cratiţă, torni apa cât să le acopere şi le pui la fiert pentru 1 oră. Sunt nemaipomenite cu smântână şi mămăliguţă caldă!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.