Sarmale din peşte în foi de vită

Printeaza

Sarmale din peşte în foi de vită din: file dezosat de peste, ceapa, ardei gras, ardei iute, marar verde, orez, vin, lamaie, pasta de tomate, sare si piper.

 

Ingrediente:Sarmale din peşte în foi de vită

  • 1 kg file dezosat de peşte
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ardei iute
  • 1 leg. mărar verde
  • 200g orez
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 1 lămâie
  • 2 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cu atenţie ftleul de oase, treceţi-l apoi prin maşina de tocat sau mărunţiţi-l cu ajutorul unui cuţit, tăindu-l în cubuleţe.

Puneţi uleiul într-o tigaie, căliţi în ulei ceapa, ardeiul iute şi ardeiul, tocate cât mai mărunt.

Adăugaţi sare, piper şi puneţi şi peştele mărunţit

După 5 minute, timp în care aţi amestecat mereu în tigaie, adăugaţi pasta de tomate, amestecaţi ingredientele şi luaţi vasul de pe foc.

Adăugaţi măra­rul tocat, sare şi piper dacă mai este necesar şi orezul ales şi spă­lat.

Amestecaţi ingredientele şi umpleţi cu acest amestec foi de viţă.

Puneţi sarmalele la fiert în apă cu puţină sare. După ce sar­malele au fiert, puteţi adăuga un pahar de vin în care aţi adăugat zeamă de lămâie.

Mai lăsaţi-le la foc mic timp de 10 -15 minute, apoi acoperiţi vasul şi lăsaţi-l în repaus 20 de minute cel puţin înainte de servire.

Sarmalele sunt mai bune dacă sunt preparate la cuptor.

Sarmale din peşte în foi de vită

Sarmale din peşte în foi de vită

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • sarmale cu peste
  • sarmale de peste
  • sarmale de peste in foi de vita
  • sarmale din peste
  • sarmale cu peste in foi de vita
  • https://www restaurantedelux ro/sarmale-din-peste-in-foi-de-vita html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.