Sarmale din peste cu orez si cimbru

Printeaza

Sarmale din peste cu orez si cimbru din: salau, ceapa, orez, piper, marar, cimbru, sare, frunze de vita de vita, bulion.

Ingrediente:Sarmale_din_peste_cu_orez_si_cimbru

  • 1 kg salau
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • piper
  • marar uscat
  • cimbru
  • sare
  • ulei
  • frunze de vita de vie
  • 2 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de pe oase şi o treci prin maşina de tocat. Tai ceapa mărunt şi o căleşti uşor în ulei. Amesteci carnea cu ceapa, orezul, cimbru, mărar sare şi piper, până obţii o compoziţie omogenă din care iei maximum o linguriţă şi înfăşori sarmalele.

Pe fundul unei cratiţe aşezi un strat de frunze, apoi sarmalele. Desfaci bulionul în apă şi îl torni peste sarmale. Le dai la cuptor, pentru circa 40-50 de minute.

Sarmale din peste cu orez si cimbru

Sarmale_din_peste_cu_orez_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.