Sarmale din peste cu orez si cimbru
PrinteazaSarmale din peste cu orez si cimbru din: salau, ceapa, orez, piper, marar, cimbru, sare, frunze de vita de vita, bulion.
- 1 kg salau
- 2 cepe
- 100 g orez
- piper
- marar uscat
- cimbru
- sare
- ulei
- frunze de vita de vie
- 2 linguri bulion
Mod de preparare:
Cureţi carnea de pe oase şi o treci prin maşina de tocat. Tai ceapa mărunt şi o căleşti uşor în ulei. Amesteci carnea cu ceapa, orezul, cimbru, mărar sare şi piper, până obţii o compoziţie omogenă din care iei maximum o linguriţă şi înfăşori sarmalele.
Pe fundul unei cratiţe aşezi un strat de frunze, apoi sarmalele. Desfaci bulionul în apă şi îl torni peste sarmale. Le dai la cuptor, pentru circa 40-50 de minute.
Sarmale din peste cu orez si cimbru
Pofta buna!