Sarmale de stevie

Printeaza

Se opăresc foile de ştevie, se umplu cu orez care s-a călit în unt­delemn, o dată cu ceapă şi se adaugă sare, piper, verdeaţă şi cine vrea pune şi câţiva sbârciogi sau hribi tocaţi. Se poate umple şi cu păsat preparat ca şi orezul, ori chiar cu carne tocată şi cu orice umplutură, li se face un sos românesc pe deasupra şi se umple cu borş.

Unii pun numai borş şi ceapă cu bulion. Se fierbe bine şi se servesc cu smântână sau iaurt.

Sarmale de stevie

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.