Sarmale de post cu stafide

Printeaza

Sarmale de post cu stafide din: varza murata, orez, ceapa, morcov, bulion, stafide, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale_de_post_cu_stafide

  • 1 varza murata
  • 1 ceasca orez
  • 6 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 100 g stafide
  • 50 ml suc de rosii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa, înăbuşiţi-o în ulei, împreună cu morcovul dat pe răzătoarea mare, apoi adăugaţi orezul şi căliţi-le împreună încă 6-7 minute. Luaţi de pe foc şi adăugaţi stafidele şi bulionul. Din acest amestec formaţi mici perişoare pe care înveliţi-le în foi de varză.

Puneţi-le într-o cratiţă peste un strat de varză tocată şi acoperiţi-le cu un alt strat de varză tocată. Puneţi sucul de roşii şi 300ml zeamă de varză şi puneţi cratiţa la cuptor, pentru 70 de minute sau până când scade lichidul şi se rumenesc deasupra.

Sarmale de post cu stafide

Sarmale_de_post_cu_stafide

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daca sti sa le faci, ies delicioase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.