Sarmale cu vinete coapte

Printeaza

 Sarmale cu vinete coapte

Ingrediente:Sarmale cu vinete coapte

  • 1 kg vinete coapte (din congelator)
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 ceapă mai mare
  • 1 varză mică acră
  • sare
  • piper
  • pătrunjel tocat (după gust)
  • ulei
  • bulion

 

Mod de preparare:

Cureţi, toci mărunt ceapa şi o pui la călit în ulei. După ce s-a înmuiat, adaugi orezul ales şi spălat şi-l laşi să se călească puţin cu ceapa. După aceea pui vinetele tocate mărunt şi le mai laşi pe toate circa 10 minute ca să-şi ia gustul.

Desfaci varza foaie cu foaie, tai cotoarele şi faci sarmalele din umplutura de vinete, ceapă şi orez. Le aşezi cu grijă una lângă alta şi torni peste ele în cratiţă un sos făcut din 2-3 linguri de bulion, apă şi un pic de ulei.

Le fierbi pe foc mic 20 de minute, apoi le dai la cuptor pentru 10 minute. Sunt bune si reci, si calde.

Sarmale cu vinete coapte

Sarmale cu vinete coapte

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sarmale cu vinete

1 comentariu

  1. N-am mai mancat sarmale cu vinete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.