Sarmale cu castraveti murati

Printeaza

Sarmale cu castraveti murati din: castraveti murati, carne de porc, orez, ulei, boia dulce, sare, piper, bulion, smantana si ceapa.

Ingrediente:Sarmale_cu_castraveti_murati

  • 10 castraveti mari murati
  • 1 kg carne de porc
  • 1 cana orez
  • 50 ml ulei
  • boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cutie de bulion
  • 250 g smantana
  • 1 ceapa alba mare

 

Mod de preparare:

Scobesti usor castravetii, sa nu se sparga in interior, cu un cutit rotund la varf, apoi cureti ceapa si o tai marunt.  Calesti apoi ceapa cu boia dulce, ulei si sare.  Fierbi orezul separat calesti carnea de porc in ulei, pui ceapa calita, adaugi bulionul, sare si piper dupa gust si pui si orezul fiert.

Dupa ce ai calit bine carnea si ai pus toate ingredientele, umpli pe rand castravetii cu aceasta compozitie si servesti sarmalele calde cu smantana deasupra.

Sarmale cu castraveti murati

Sarmale_cu_castraveti_murati

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu niste sarmale din astea!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.