Sarma de vinete cu nuca

Printeaza

Sarma de vinete cu nuca

Ingrediente:Sarma de vinete cu nuca

  • 4 vinete potrivite
  • 4 ardei verzi
  • 1 pahar de nucă
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 2 căţei de usturoi
  • 250 g iaurt
  • piper
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se coc vinetele şi ardeii în cuptor. Se curăţă de coajă, apoi se taie mărunt. Se mărunţeşte miezul de nucă prin robotul de bucă­tărie. Pisăm usturoiul.

Toate ingredientele, mai puţin pătrunjelul, se amestecă bine pe un platou. Se decorează cu pătrunjel tocat şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.