Sarlota de capsuni cu iaurt

Printeaza

Sarlota de capsuni cu iaurt din: compot, iaurt gras, pişcoturi, căpşuni, zahar pudra

Sarlota_de_capsuni_cu_iaurt

Ingrediente:

  • 200 ml compot
  • 600 g iaurt gras
  • 1 pachet pişcoturi
  • 300 g căpşuni
  • zahăr pudră, pentru decor

 

 

 

Mod de preparare:

Speli căpşunile, le îndepăr­tezi codiţele şi le pui luşcurs. Ţii iaurtul la scurs.

Laşi să se scurgă 2-3 ore, amestecând din când în când. înmoi pişcoturile în com­pot şi le aşezi pe fundul şi pe lateralele unei forme de şarlotă.

Tai căpşunile şi le amesteci cu iaurtul. Pui un strat de cremă, un strat de pişcoturi şi din nou un strat de cremă.

Aşezi deasupra pişcoturi şi pui o farfurie.  Dai la frigider peste noapte, după care răstomi şi decorezi cu căpşuni şi zahărpudră.

Sarlota de capsuni cu iaurt

Sarlota_de_capsuni_cu_iaurt

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.