Sarlota cu fructe

Printeaza

Sarlota cu fructe din: budinca de vanilie, zahar vanilinat, lapte dulce pasteurizat, zahar, gelatina, frisca, piscoturi, lichior de cirese, visine, caise, capsune, ananas, piersici.

Ingrediente:Sarlota_cu_fructe

  • 1 plic praf pentru budinca de vanilie
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 400 ml lapte dulce pasteurizat
  • 300 g zahar
  • 25 g gelatina
  • 400 g frisca
  • 200 g piscoturi pentru sampanie
  • 100 ml lichior de cirese
  • cate 100 g visine, caise, capsune, ananas si pierisici

 

Mod de preparare:

Speli fructele, le cureţi şi, după caz, le tai în cubuleţe. Stropeşti fructe­le cu lichior şi le presari cu zahăr. Le laşi în frigider până pregăteşti şarlota. Pui gelatina să se înmoaie în 200 ml apă rece. Prepari budinca conform instrucţiunilor de pe plic, folosind lapte dulce paste­urizat, zahărul vanilinat şi 50 g zahăr.

Când şarlota s-a răcit, încorporezi frişca şi torni în fir subţire gelati­na călduţă, topită la bain- marie. Aşezi în cupe, în stra­turi, pişcoturi rupte în bucăţi, fructe şi budincă. Le oferi spre consum după ce le-ai păstrat în frigider timp de 1 oră.

Sarlota cu fructe

Sarlota_cu_fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.